top of page
REKISTERISELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

Kuusipohja

Taapelitie 4, 19700 Sysmä (käyntiosoite Yrittäjäntie 2, 19700 Sysmä)

Y-tunnus 1158791-9

 

YHTEYSHENKILÖ

Mervi Kuusipohja

Puhelin: 040 725 8054

Sähköposti: mervi@kuusipohja.com

 

REKISTERIN NIMI

www.kuusipohja.com nettikaupan asiakkaiden yhteystiedot.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen ja mahdollisesti myös asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon.

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaista talletetaan tilauksen tekemisen yhteydessä syntyvät tiedot: nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kuusipohja sitoutuu olemaan käyttämättä, luovuttamatta tai myymättä asiakastietoja muuhun tarkoitukseen tai kolmannelle osapuolelle. Ulkopuolisten tahojen pääsy tietoihin estetään käsittelemällä tietoja tietokoneella, joka on suojattu salasanalla sekä kattavalla tietoturvaohjelmistolla.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan www.kuusipohja.com-nettikaupan tilauksista ja asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Kuusipohja ei luovuta käyttäjärekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tietojen on käyttöoikeus vain niillä Kuusipohjan palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat verkkopalveluun (www.kuusipohja.com), jossa tiedot sijaitsevat.

 

Tilaustiedot ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat palveluntarjoajan suljetuissa konesaleissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

 

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakastietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

 

NYT

 

SAATAVILLA

 

tuotteita myös

 

omalla nimellä!

 

Itselle &

 

lahjaksi!

bottom of page